Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
TZS licence 2023 natisni
 1 bralcem je to všeč. 

T1 T2

Bliža se novo leto ter nova tekmovalna sezona. Torej čas, da si uredite triatlonsko tekmovalno licenco.

Za registracijo športnikov od vključno 14. leta dalje je s strani OKS zahtevano opravljeno protidopinško e-izobraževanje ADEL, ki ga predpisuje Slovenska antidoping organizacija (SLOADO). Športnik mora pridobljen certifikat o opravljenem e-izobraževanju priložiti vlogi za pridobitev tekmovalne licence.

T3

Veljavnost ADEL certifikata je dve leti. Kdor je certifikat pridobil lani, mu letos ni potrebno ponovno opravljati e-izobraževanja. Vse informacije v zvezi z pridobitvijo certifikata ADEL najdete TUKAJ.

Za pridobitev tekmovalne licence izpolnite priložen obrazec ter nam ga skupaj s certifikatom, ki ga boste pridobili po opravljenem e–izobraževanju ADEL, pošljite po e–pošti ( Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. ). Na klubski TRR  št. 02033-0256677232 nakažite znesek za licenco v višini 25 EUR. Tisti, ki prestopate iz drugega kluba, morate predložiti tudi izpisnico.

Skrajni rok za naročilo in plačilo licence je petek, 23.12.2022.

Za zamudnike bo cena licence 35 EUR.

Udeležbo na protidopinškem e-izobraževanju ADEL priporočamo tudi tistim članom, ki tekmovalne licence nimate namena kupiti. Verjamemo namreč, da prav vsak rekreativni športnik s poznavanjem teh vsebin prispeva svoj delež v skupnem boju proti dopingu ter prizadevanju za zaščito integritete športa.

OBRAZEC ZA LICENCO

Športni pozdrav!

3K ŠPORT

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: