Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Dobrodelnost in maratonska uspešnost 3K septembra in oktobra natisni
 30 bralcem je to všeč. 

Po zaključku domače triatlonske sezone (mednarodna je bila s SP-jem na Havajih 13.10. tako rekoč na višku), sta se delo in energija 3K Športa usmerila v tekaške preizkušnje.

Da 3K znamo in želimo svoje treninge nadgraditi tudi z mislijo na druge in z dobrodelnostjo, sta potrdila Tek za upanje, v katerem smo preko Europe Donne zbirali sredstva za otroke iz socialno šibkejših družin, in Svetov tek MALI KORAK ZA VELIK CILJ za zbiranje prispevkov za otroke z avtizmom. Enkrat v Tivoliju, drugič kar na treningu pred koseškim bajerjem smo 3K-jevci še enkrat pokazali svojo srčnost, ki, to moramo priznati, tudi nam marsikdaj olajša sicer naporne treninge. Ob dejstvu, da smo predani športniki, smo tudi samo ljudje, ki se nas dotaknejo tudi manj lepe zgodbe življenja. In posebej veseli smo, če smo lahko del njih ravno s tekom.

Po drugi strani pa prav začetni jesenski čas izpostavi vrhunske tekaške prireditve in odlično pripravljenost 3K maratoncev. Nekateri so se letos odločili, da se že pred Ljubljano preizkusijo ali v Berlinu ali v Amsterdamu, prav vsi pa ustvarili vrhunske tekmovalne zgodbe s pridihom osebnega zadovoljstva. Vsem maratoncem iskrene čestitke, tudi vaši uspehi so razlogi za slavje; vsem, ki se še pripravljate na Ljubljano, pa želimo uspešne zadnje priprave in seveda tudi tekmovanje!

 
Komentarji (1)
3K obraz
1 23. OCTOBER 2012 ob 10:20
Igor
Prav in lepo je, da se pokažemo tudi v drugi podobi. S tem pokažemo, da nam ni vseeno! Prijetno je bilo, ko je bil trening čisto rdeče obarvan. Hvala vam!

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: