Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
FLORIDA - Kaja, sreda 5.11.2008 natisni
 5 bralcem je to všeč. 

Danes smo jutro začeli z ogrevanjem po Expu. Vsak od nas je imel v načrtu še kakšen manjši nakup,  od bolj nujnih  kot so bombice in nastavki za polnjenje zračnic, do malo manj nujnih, takih bolj za dušo in spomin. Ponudba je razmeroma pestra, a tisti, cenovno podkovani, ugotovijo, da prav ugodni nakupi  tu niti niso, sploh, če upoštevamo rast dolarja v zadnjih tednih. Hkrati nas navduši tudi novica o Obamovi zmagi, čeprav kakšnega posebnega predvolilnega in volilnega vzdušja tu ni bilo zaznati. Saša ugotavlja da smo pravzaprav na kmetih.

Triatlonski utrip v Clearwatru je danes že zelo močan. Vsepovsod kolesarji na svojih supersoničnih kolesih naslonjeni na aerobare, na glavah čelade –solzice; tekači, ki se raztekajo in ogrevajo svoja hitra mišična vlakna. Pingvini bodo prišli  na vrsto jutri zjutraj, ko bo ob osmih zjutraj uradni  trening oziroma plavalna klinika, kot jo imenujejo.Opravimo še registracijo, dobimo pakete s številkami, čipi, nalepkami, vrečami za menjalne prostore, podpišemo kup formularjev, ki jih seveda ne utegnemo prebrati, skratka utečena in že poznana procedura, ki nam jo polepšajo prijazni prostovoljci s svojimi širokimi nasmehi in dobrimi željami za tekmo. Vsebina paketa je bolj kot ne skromna,  bombažna majica z logotipom tekme, vrečka za mokre stvari in prijetno presenečenje - športna očala.Pred kosilom imamo v načrtu še zadnji kolesarski trening: Anja in Drago po svojem planu, mene čakajo 4x4km in sicer od lahkotno, srednje,  do zadnjega hard. Nataša se pridruži mojemu treningu, a lahkotno zame in lahkotno zanjo sta seveda dve, povsem različni stvari. Na zadnjem intervalu, ki ga peljem proti vetru, me preveva precejšnje zadovoljstvo, da je trening dobro opravljen. Sledi kosilo, kavica, klepet in še trening plavanja v bazenu. A martinčkanje po kosilu je tako prijetno, da čas kar teče in naenkrat ugotovimo, da je ura že toliko, da so bazen zaprli. Kakšne pretirane toplote ta teden tukaj ni, zato nas tudi morje ne mika preveč in skupno se odločimo, da gremo še na popoldansko večerni sprehod proti Expu. Na poti je seveda triatlon in vse povezano z njim glavna tema pogovorov. Tokrat se mora Saša prvič umakniti nekaj metrov naprej, ker tolikšna količina triatlona v vseh oblikah že presega njeno toleranco. Mislim, da so debate o zobnikih 11-23 oziroma 12-25 sodu izbile dno. Mi tega še opazimo ne, itak smo v tem hipu totalni triatlonski friki, a verjetno bi počasi že prav prišel kakšen dodaten član support teama, tokrat imam v mislih psihologa.Od danes naprej je slovenska ekipa popolna. Prispela je  dodatna navijaška okrepitev - Gorazd in Vita ter Melita kot zadnja  tekmovalka, ki bo zastopala slovenske barve. Zvečer nas preseneti čudovit sončen zahod, ki upam, obeta lepše vreme. 

 
Komentarji (4)
HURA
4 06. NOVEMBER 2008 ob 15:57
Artur
Prav ogrelo me je vase pisanje ko sem na mrzlem norveskem severu-Tromso, kjer se trenutno nahajam, odprl klubsko stran.Le se tako naprej! Sam pa bom v nedeljo v mislih z vami in vam vsem zelim veliko uspeha in veselja ob dirki.
JUNAKI
3 06. NOVEMBER 2008 ob 13:04
MatejM
Dragi moji "Amerikančki",
lepo vas je brati in vas videti vedno prešerno in bojno razpoložene. Ker ne grem v Mehiko (prepozno nakazan denar) bom vso svojo odvečno energijo usmeril v dobre misli za vas. Želim vam čim več užitkov ob premiernem, in seveda ne zadnjem, finalnem nastopu.

Vem, da vam bo uspelo!

MatejM
ales@regis.i
2 06. NOVEMBER 2008 ob 10:19
AlešJu
Se pridružujem Mateju. Samo glede pira bi predlagal Matejevo pomoč na daljavo. Mogoče bi iznašli tudi novo obliko sodelovanja in svetovanja.
...
1 06. NOVEMBER 2008 ob 10:12
MatejP
Super je vsako jutro vzpostaviti zvezo z Ameriko in preveriti, kako se stopnjuje razpoloženje pred dnevom D. Preden si omislite psihologa, svetujem, da poskušate še s staro, preizkušeno metodo: pir (dozirati po potrebi)Smile

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: