Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
praktični kotiček
3K oprema 2021
 15 bralcem je to všeč. 

V 3K ŠPORT je na voljo nov katalog 3K klubske opreme, ki jo bomo letos naročili pri italijanskem proizvajalcu VIFRA (www.vifra.it). Tokrat imamo priložnost, da kolesarska in triatlonska 3K ŠPORT oblačila naročimo tudi pri proizvajalcu CASTELLI (www.castelli-cycling.com), pri čemer je pogoj za naročilo pri Castelliju, da zberemo naročila vsaj 10 kosov posamičnega artikla.

Več ...
 
Kako plavati 20 sekund hitreje?
 3 bralcem je to všeč. 

 

 
Prosta tehnika - kako hitreje?
 8 bralcem je to všeč. 

 

 
Kako izboljšati položaj nog pri plavanju?
 17 bralcem je to všeč. 

Kaj vpliva na to, da nam noge pri plavanju tonejo? Za vse, ki si želite izboljšati tehniko tudi s suhim treningom.

 
SportClub - fitness in wellness center, 15% popust
 9 bralcem je to všeč. 

Več o tem...
 
PRAVILA - PREDLOGI ZA USPEŠEN TRENINŠKI KAMP
 13 bralcem je to všeč. 

Številni triatlonci sledijo klicu toplejših sončnih žarkov in daljših dni in se udeležijo večdnevnih treninških kampov, ki navadno trajajo teden dni, lahko pa se raztegnejo tudi na daljše obdobje. Osnovni cilj takih priprav je odklopiti od vsakodnevnih obveznosti, se popolnoma posvetiti treningu, domov priti kar najbolj fit in postaviti dobro osnovo za prihajajočo sezono. Super načrt! Vsekakor pa je potrebno biti pozoren na kar nekaj pasti, da se tako pričakovan športni odklop resnično obrestuje in ne postane negativna izkušnja, ki bi jo najraje hitro pozabili.

Preberi vse
 
Ponudba - High5
 6 bralcem je to všeč. 

Prehranska dopolnila High5 (geli, izotonični napitki...) po posebnih promocijskih cenah in izdatnim dodatnim klubskim popustom.

Za podrobnosti glede ponudbe pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. .

 
3K T-SHIRT
 17 bralcem je to všeč. 

Pri klubskih T-shirt  smo se odločili za nov pristop in novo podobo.

Naš oblikovalec Iztok Lemajič je izdelal grafično podobo triatlonskega znaka, ki se ga lahko natisne na katerekoli majčko s kratkimi ali dolgimi rokavi, belo ali barvno, novo ali staro.

Z izbrano majčko greste v tiskarno tekstila, ki je locirana pod ljubljanskim Kolosejem, imenuje se Garderoba. Tam imajo v svojem računalniku že spravljen 3K logotip.

Dogovorjena cena s popustom za člane 3K je 11,90 EUR.

 
ZAKAJ TEČI V SKUPINI?
 18 bralcem je to všeč. 

Odgovor na »zakaj teči?« poznamo. Dokazano je, da s tekom in gibanjem nasploh ugodno vplivamo na stanje našega organizma. Izboljšujemo imunski sistem, uravnavamo holesterol ter zmanjšujemo tveganje za nastanek mnogih tegob in bolezni. Z rednim rekreativnim tekom dvigujemo telesne sposobnosti: izboljšuje se funkcija srca, povečuje se kapaciteta pljuč, napredujemo v mišični moči in vzdržljivosti. Poleg tega, da je odlična oblika vadbe za izgubo odvečnih kilogramov, tek izboljšuje splošno počutje, dviguje samozavest in preprečuje stres.

Preberi vse
 
FITNES Akcija za člane 3K ŠPORT december-januar
 10 bralcem je to všeč. 

V mesecu decembru in januarju ponujamo izjemno priložnost za člane 3K Športa:

Obisk Fitnes Tivolija kadarkoli v času obratovanja.

Vadiš lahko v fitnesu ali se udeležiš vodenih vadb (pilates, aerobika, TNZ, …) vključno z bazenom. Ko enkrat prideš v Tivoli, lahko koristiš vse njihove kapacitete (z izjemo saune) neomejeno.

Cena za člane 3K Šport je 3 €/obisk z možnostjo koriščenja vstopnih kuponov do konca januarja 2015. Z možnostjo podaljšanja še za en mesec, v kolikor kaj ostane neizkoriščeno.

Naročilo vstopnih kuponov za obisk na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. . Plačilo po predračunu.

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL