Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
praktični kotiček
3K oprema

Ponovno lahko naročite 3K opremo iz kataloga na povezavi, naročilo za posamezni kos opravite na spletnem obrazcu. Rok za naročila je do sobote 5.1.2019 (okvirni rok dobave je 22.2.2019). Vso opremo lahko pred naročilom tudi pomerite na sedežu ŽOLNA ŠPORTA (Koprska ulica 72b, kontakt Boris Premužič).

Naročilo velja ob popolnem plačilu ali najmanj 50% avansu na klubski TRR (02033-0256677232, s pripisom OPREMA 2019)

 
Kako plavati 20 sekund hitreje?
 3 bralcem je to všeč. 

 

 
Prosta tehnika - kako hitreje?
 8 bralcem je to všeč. 

 

 
Kako izboljšati položaj nog pri plavanju?
 17 bralcem je to všeč. 

Kaj vpliva na to, da nam noge pri plavanju tonejo? Za vse, ki si želite izboljšati tehniko tudi s suhim treningom.

 
3K oprema
 5 bralcem je to všeč. 

Za tek:

Tekaška majica - brez rokavov, cena: 25€

Tehnična tekaška majica, namenjena za tek in druge športne aktivnosti. Narejena je iz poliesterskega materijala, ki odvaja vlago na zunanjo stran, zaradi česar bo vaše telo vedno suho. Narejena je iz 100% poliestra. UV zaščita

Tekaška majica - kratek rokav, cena: 27€

Tehnična tekaška majica, namenjena za tek in druge športne aktivnosti. Narejena je iz poliesterskega materijala, ki odvaja vlago na zunanjo stran, zaradi česar bo vaše telo vedno suho. Narejena je iz 100% poliestra. UV zaščita

Tekaška majica - dolg rokav, cena: 33€

Tehnična tekaška majica, namenjena za tek in druge športne aktivnosti. Narejena je iz poliesterskega materijala, ki odvaja vlago na zunanjo stran, zaradi česar bo vaše telo vedno suho. Narejena je iz 100% poliestra. UV zaščita

Tekaške kratke hlače, cena: 39€

Tekaške 3/4 hlače, cena: 54€

Tekaške dolge hlače, cena: 65€

Tekaška vetrovka, cena: 65

Tekaški brezrokavnik, cena: 55

Za kolesarjenje

Kolesarske dolge hlače, cena: 69€

Kolesarska majica, dolgi rokav, cena: 49€

Kolesarski brezrokavnik, cena: 56€

Kolesarska vetrovka, cena: 65€

Kolesarska majica, kretek rokav, cena: 42€ (model pro 53€)

Kolesarske kratke hlače, cena: 64€


Kolesarska oprema je namenjena za vroče pomladne in poletne dni. Posebnost je ekskluzivni material T3 z izredno nizkim volumnom in UV zaščito z izrednim odvajanjem vlage in sposobnostjo sušenja.

Kolesarska majica ima zadrgo po celotni dolžini in refleksne elemente za dobro opaznost ponoči.

Kolesarske hlače so zagotovo med najbolj izpopolnjenimi in dovršenimi izdelki. Razvite so za zahtevne kolesarje, ki preživijo veliko časa na kolesu. Kolesarske hlače niso le kos oblačila, so oprema, ki vam omogoča, da sprostite misli in kolesarite dlje, dalj časa in hitreje. Lycra proizvajalca Carvico je med vodilnimi na svetu po kvaliteti materijalov, ergonomsko dovršene podloge pa so narejene za najzahtevnejše kolesarje.

Za triatlon

Triatlonski enodelni ali dvodelni dres brez rokavov, cena 105€

Triatlonski enodelni ali dvodelni dres z rokavi, cena 125€

Softshell jakna

Soft shell, cena 95€

Univerzalna športna jakna, primerna tako za tek, kot za kolesarjenje ali pohodništvo. Narejena je iz Softshella elewarm, odporna proti vetru in vodi. Hrbtni del je iz zračnega materijala za boljše odvajanje vlage. Jakna je opremljena z odsevnimi elementi, ima dva sprednja žepa in en prsni žep.

Naročilo

Naročilo naredite prek spletnega obrazca. Naročilo velja ob popolnem plačilu ali najmanj 50% avansu na klubski TRR (02033-0256677232, s pripisom OPREMA 2019)

Pred naročilom je mogoče vso opremo tudi pomeriti na sedežu ŽOLNA ŠPORT, Koprska 72b (kontakt: Boris Premužič).

 
SportClub - fitness in wellness center, 15% popust
 9 bralcem je to všeč. 

Več o tem...
 
PRAVILA - PREDLOGI ZA USPEŠEN TRENINŠKI KAMP
 13 bralcem je to všeč. 

Številni triatlonci sledijo klicu toplejših sončnih žarkov in daljših dni in se udeležijo večdnevnih treninških kampov, ki navadno trajajo teden dni, lahko pa se raztegnejo tudi na daljše obdobje. Osnovni cilj takih priprav je odklopiti od vsakodnevnih obveznosti, se popolnoma posvetiti treningu, domov priti kar najbolj fit in postaviti dobro osnovo za prihajajočo sezono. Super načrt! Vsekakor pa je potrebno biti pozoren na kar nekaj pasti, da se tako pričakovan športni odklop resnično obrestuje in ne postane negativna izkušnja, ki bi jo najraje hitro pozabili.

Preberi vse
 
Ponudba - High5
 6 bralcem je to všeč. 

Prehranska dopolnila High5 (geli, izotonični napitki...) po posebnih promocijskih cenah in izdatnim dodatnim klubskim popustom.

Za podrobnosti glede ponudbe pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. .

 
3K T-SHIRT
 17 bralcem je to všeč. 

Pri klubskih T-shirt  smo se odločili za nov pristop in novo podobo.

Naš oblikovalec Iztok Lemajič je izdelal grafično podobo triatlonskega znaka, ki se ga lahko natisne na katerekoli majčko s kratkimi ali dolgimi rokavi, belo ali barvno, novo ali staro.

Z izbrano majčko greste v tiskarno tekstila, ki je locirana pod ljubljanskim Kolosejem, imenuje se Garderoba. Tam imajo v svojem računalniku že spravljen 3K logotip.

Dogovorjena cena s popustom za člane 3K je 11,90 EUR.

 
ZAKAJ TEČI V SKUPINI?
 18 bralcem je to všeč. 

Odgovor na »zakaj teči?« poznamo. Dokazano je, da s tekom in gibanjem nasploh ugodno vplivamo na stanje našega organizma. Izboljšujemo imunski sistem, uravnavamo holesterol ter zmanjšujemo tveganje za nastanek mnogih tegob in bolezni. Z rednim rekreativnim tekom dvigujemo telesne sposobnosti: izboljšuje se funkcija srca, povečuje se kapaciteta pljuč, napredujemo v mišični moči in vzdržljivosti. Poleg tega, da je odlična oblika vadbe za izgubo odvečnih kilogramov, tek izboljšuje splošno počutje, dviguje samozavest in preprečuje stres.

Preberi vse
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL