Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
oprema
3K oprema

Ponovno lahko naročite 3K opremo iz kataloga na povezavi, naročilo za posamezni kos opravite na spletnem obrazcu. Rok za naročila je do sobote 5.1.2019 (okvirni rok dobave je 22.2.2019). Vso opremo lahko pred naročilom tudi pomerite na sedežu ŽOLNA ŠPORTA (Koprska ulica 72b, kontakt Boris Premužič).

Naročilo velja ob popolnem plačilu ali najmanj 50% avansu na klubski TRR (02033-0256677232, s pripisom OPREMA 2019)

 
3K oprema
 5 bralcem je to všeč. 

Za tek:

Tekaška majica - brez rokavov, cena: 25€

Tehnična tekaška majica, namenjena za tek in druge športne aktivnosti. Narejena je iz poliesterskega materijala, ki odvaja vlago na zunanjo stran, zaradi česar bo vaše telo vedno suho. Narejena je iz 100% poliestra. UV zaščita

Tekaška majica - kratek rokav, cena: 27€

Tehnična tekaška majica, namenjena za tek in druge športne aktivnosti. Narejena je iz poliesterskega materijala, ki odvaja vlago na zunanjo stran, zaradi česar bo vaše telo vedno suho. Narejena je iz 100% poliestra. UV zaščita

Tekaška majica - dolg rokav, cena: 33€

Tehnična tekaška majica, namenjena za tek in druge športne aktivnosti. Narejena je iz poliesterskega materijala, ki odvaja vlago na zunanjo stran, zaradi česar bo vaše telo vedno suho. Narejena je iz 100% poliestra. UV zaščita

Tekaške kratke hlače, cena: 39€

Tekaške 3/4 hlače, cena: 54€

Tekaške dolge hlače, cena: 65€

Tekaška vetrovka, cena: 65

Tekaški brezrokavnik, cena: 55

Za kolesarjenje

Kolesarske dolge hlače, cena: 69€

Kolesarska majica, dolgi rokav, cena: 49€

Kolesarski brezrokavnik, cena: 56€

Kolesarska vetrovka, cena: 65€

Kolesarska majica, kretek rokav, cena: 42€ (model pro 53€)

Kolesarske kratke hlače, cena: 64€


Kolesarska oprema je namenjena za vroče pomladne in poletne dni. Posebnost je ekskluzivni material T3 z izredno nizkim volumnom in UV zaščito z izrednim odvajanjem vlage in sposobnostjo sušenja.

Kolesarska majica ima zadrgo po celotni dolžini in refleksne elemente za dobro opaznost ponoči.

Kolesarske hlače so zagotovo med najbolj izpopolnjenimi in dovršenimi izdelki. Razvite so za zahtevne kolesarje, ki preživijo veliko časa na kolesu. Kolesarske hlače niso le kos oblačila, so oprema, ki vam omogoča, da sprostite misli in kolesarite dlje, dalj časa in hitreje. Lycra proizvajalca Carvico je med vodilnimi na svetu po kvaliteti materijalov, ergonomsko dovršene podloge pa so narejene za najzahtevnejše kolesarje.

Za triatlon

Triatlonski enodelni ali dvodelni dres brez rokavov, cena 105€

Triatlonski enodelni ali dvodelni dres z rokavi, cena 125€

Softshell jakna

Soft shell, cena 95€

Univerzalna športna jakna, primerna tako za tek, kot za kolesarjenje ali pohodništvo. Narejena je iz Softshella elewarm, odporna proti vetru in vodi. Hrbtni del je iz zračnega materijala za boljše odvajanje vlage. Jakna je opremljena z odsevnimi elementi, ima dva sprednja žepa in en prsni žep.

Naročilo

Naročilo naredite prek spletnega obrazca. Naročilo velja ob popolnem plačilu ali najmanj 50% avansu na klubski TRR (02033-0256677232, s pripisom OPREMA 2019)

Pred naročilom je mogoče vso opremo tudi pomeriti na sedežu ŽOLNA ŠPORT, Koprska 72b (kontakt: Boris Premužič).

 
3K T-SHIRT
 17 bralcem je to všeč. 

Pri klubskih T-shirt  smo se odločili za nov pristop in novo podobo.

Naš oblikovalec Iztok Lemajič je izdelal grafično podobo triatlonskega znaka, ki se ga lahko natisne na katerekoli majčko s kratkimi ali dolgimi rokavi, belo ali barvno, novo ali staro.

Z izbrano majčko greste v tiskarno tekstila, ki je locirana pod ljubljanskim Kolosejem, imenuje se Garderoba. Tam imajo v svojem računalniku že spravljen 3K logotip.

Dogovorjena cena s popustom za člane 3K je 11,90 EUR.

 
Naročilo opreme iz 3K kolekcije
 11 bralcem je to všeč. 

3K ŠPORT tudi letos predstavlja kolekcijo športnih oblačil, med katerimi boste lahko izbirali. Dodali smo tudi na novo oblikovano tekaško kapico, ki jo boste zlahka kombinirali z ostalo športno kolekcijo.

Tudi letos bodo športna oblačila, za nas, izdelali v Žolna športu, kjer jih boste lahko vsi tisti, ki niste prepričani v velikost, lahko tudi predhodno pomerili.

Celoten katalog športnih oblačil 3K ŠPORT-a si lahko ogledate na spletni strani www.3ksport.si , naročilo pa oddajte v spletni obrazec.

Preberi vse
 
Polar in merilec moči Stages- nepogrešljiva kombinacija
 5 bralcem je to všeč. 

Ker so treningi kolesa skupaj z merilcem moči vedno bolj popularni, smo tudi vam priskrbeli odličen komplet: nova triatlonska ura Polar V800 in merilec moči Stages za veliko nižjo ceno od konkurence!
Več ...
 
Test neoprenskih oblek
 8 bralcem je to všeč. 

Tokrat pa zares (pred prvomajskimi prazniki je zatajila poštaSad ).

Preizkus triatlonskih neoprenov priznanega avstrijskega proizvajalca Camaro bo v sredo 14.maja med 19:45 in 21:15 uro na treningu plavanja na Kodeljevem.

Preberi vse
 
S 3K članstvom do ugodnih koles in kolesarske opreme
 12 bralcem je to všeč. 

Z več kot toplo otvoritvijo kolesarske sezone smo za vse člane 3K kluba priskrbeli ugodnosti ob nakupu koles Scott in vse ostale kolesarske opreme. Po članski ceni lahko sedaj ugodno kupite:

  • vsa kolesa in opremo znamke Scott,
  • obroče Zipp in Mavic,
  • merilce moči Quarq,
  • krmila Zipp in Controltech,
  • plašče Michelin,
  • čelade Met in
  • drugo kolesarsko opremo.

Zainteresirani pišite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. .

 
Popust za člane 3K kluba ob nakupu športnih ur Polar
 11 bralcem je to všeč. 

Ob napovedi novega modela športne ure Polar V800, ki je bil izbran s strani aktualnega svetovnega IRONMAN prvaka Frederika Van Lierda in že velja za zmagovalca med športnimi urami za triatlonce, smo vam priskrbeli poseben promocijski popust, ki velja za vse modele ur Polar.

Vsi zainteresirani pišite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

Več o modelu Polar V800 na http://www.polarv800.com/ in ostalih Polar urah na http://www.polar.com/sl/ .

 
Garmin Vector promocijska ponudba klubom -20%
 6 bralcem je to všeč. 

V Garmin d.o.o se zavedajo pomembnosti treninga z merilniki moči. Z ugodno ponudbo vrhunske opreme želijo omogočiti kvalitetnejši trening in krajšo pot do uspeha, zato so za aktivne tekmovalce klubov pripravili omejeno posebno promocijsko ponudbo merilcev moči Vector in kompletov z napravami.

Več o ponudbi
 
Vzorci klubskih kopalk na prvih plavalnih treningih!
 7 bralcem je to všeč. 

3K-jevci imamo od zdaj naprej na voljo še en del klubske opreme, ki je namenjen plavalkam in plavalcem. Žolna Šport nam je pripravila prav posebne, v klubsko zeleno obarvane športne kopalke.

Vzorce tako ženskih kot moških kopalk dobite pri Igorju. Kopalke lahko poskusite, razmislite tudi o modelu in o morebitnih popravkih; Žolna Šport je namreč naredila res prvi vzorec ter bo sprejemala in spreminjala kroj tudi glede na naše želje. Torej, bolj bomo sodelovali, boljše in lepše kopalke bomo imeli. Cena je 28 EUR za moške in 49 EUR za ženske.

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL