Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
zdravje
SportClub - fitness in wellness center, 15% popust
 9 bralcem je to všeč. 

Več o tem...
 
MOTIONFIT Center športne terapije in prehrane
 29 bralcem je to všeč. 

MOTIONFIT je center športne terapije in prehrane. Glavnina športne terapije je manualna terapija, ki jo dopolnjuje fizikalna terapija (elektroterapija, magnetoterapija, termoterapija, ultrazvočna fizioterapija). V proces športne rehabilitacije je vključen individualni trening s fizioterapevtom, kjer klient osvoji praktične veščine, s katerimi lahko samostojno dolgoročno prepreči poškodbe in optimizira svoje sposobnosti. Strokovno usposobljeni športni maserji poskrbijo za masažo mišic, ki so zaradi ponavljajočih se treningov preveč obremenjene in zaradi stalnih mikroruptur med treningi izgubljajo na elastičnosti kar vodi v omejeno maksimalno zmogljivost in povečano nevarnost poškodb.

Preberi vse
 
Delavnica za triatlonke
 2 bralcem je to všeč. 

 

 
Nevarnost preprogramiranja možganov, avtor: France Cokan
 27 bralcem je to všeč. 

· Ravnokar sem poslušal dr. Waynea Dyerja, ki nam je na novo razlagal funkcijo možganov in njen učinek na odločitve, ki jih sprejemamo v življenju. Tudi on meni, da je naš računalnik od rojstva pitan z virusi konvencionalnih idej, kot na primer “si dekle, ne moraš postavljati vprašanj”, “jedača je najboljši del življenja”, “telesni napori niso za stare ljudi”, vse tisto, kar nas pogosto pripelje do prvorazrednih osebnih katastrof.

Več ...
 
Tek na smučeh po moje - predstavitev
 49 bralcem je to všeč. 

Pred dnevi, ko sem morila Igorja naj razpošlje med prebivalce 3K-ja nekaj koristnih informacij o teku na smučeh, je sneg ravno pobelil hribe in doline. Sneženje je prišlo ravno prav, da vzpodbudi možganske celice k razmišljanju o teku in iskanju ustrezne tekaške opreme. Igor je prišel na idejo, da je najbolje, če listo koristnih informacij objavimo na spletu.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL