Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
MOTIONFIT Center športne terapije in prehrane
 22 bralcem je to všeč. 

MOTIONFIT je center športne terapije in prehrane. Glavnina športne terapije je manualna terapija, ki jo dopolnjuje fizikalna terapija (elektroterapija, magnetoterapija, termoterapija, ultrazvočna fizioterapija). V proces športne rehabilitacije je vključen individualni trening s fizioterapevtom, kjer klient osvoji praktične veščine, s katerimi lahko samostojno dolgoročno prepreči poškodbe in optimizira svoje sposobnosti. Strokovno usposobljeni športni maserji poskrbijo za masažo mišic, ki so zaradi ponavljajočih se treningov preveč obremenjene in zaradi stalnih mikroruptur med treningi izgubljajo na elastičnosti kar vodi v omejeno maksimalno zmogljivost in povečano nevarnost poškodb.

Kombinacija športne masaže in edinstvene intermitente hipobarične terapije zagotavlja celovito podporo pri procesu razstrupljanja telesa in športne regeneracije ter tako omogoča lahke noge tudi v času tekmovanj in napornih treningov. V Centru MOTIONFIT sodeluje pri obravnavi posameznika tudi motivacijski trener, ki skrbi za dodatno strokovno psihološko podporo športnika.

Kreativno vpeljujemo nova mednarodna znanstvena dognanja na področju rehabilitacije, športa in prehrane za zdrav vsakdan posameznika.

Ker se zavedamo, kako pomemben je čas obravnave športnih poškodb in kako pomembna je takojšnja regeneracija po napornih treningih ali tekmah, imate kot člani Športnega kluba 3K šport možnost obravnave v manj kot treh dneh ter izkoristiti 20% popust na storitve športne terapije v centru MOTIONFIT.

www.motionfit.si

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

+386(0)31608412
 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: