Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Vabilo na dobrodoleni tek
 8 bralcem je to všeč. 

Ste v FORMI za tek?

VABILO NA FORMARATON!

Dobrodelni tek, 18.4., Ljubljana Tivoli 

Športna trgovina FORMA F+ v sodelovanju z društvom TIMING Ljubljana organizira veliki rekreativni in zabavni športni dan. Vabljeni, da se teka udeležite kot tekmovalec ali pa tečete zgolj za dober namen – da podprete humanitarno organizacijo RDEČI NOSKI, kateri bo namenjen del prijavnine, bo treba preteči vsaj en krog (cca 2.100 m).

Štart in cilj prireditve bosta locirana na koncu tivolskega parkirišča. Proga bo »odprta« od 10:00 dopoldne do 18:00 zvečer, torej 8 ur. Tečete lahko: zares ali za zabavo, hitro ali počasi, zjutraj ali popoldne, 8 ur ali samo en krog ali pa s postanki in druženjem v prireditvenem prostoru ... Zmagovalec pa bo seveda tisti, ki v 8 urah preteče največ kilometrov.  

Poleg kategorij posameznikov (M in Ž) vabimo k teku tudi skupine. Vabljeni tekaški klubi, podjetja, družine in družbe prijateljev, da zberete maksimalno 8 članske ekipe in izzovete ekipo športnikov FORME F+ pod vodstvom JURETA KOŠIRJA. Tudi »medijske zvezde« že sestavljajo svojo ekipo! 

Prijavite se lahko osebno v trgovini FORMA F+ na Šmartinski 53 ali prek spleta na naslovu www.fplus.si/prijave (e-prijavnica bo delovala od 25.3. naprej). Organizator naproša k predhodni prijavi (10 € do 15.4.), saj bo na dan prireditve (15 €) število razpoložljivih štartnih številk omejeno. 

Športni dan v Tivoliju bo spremljal celodnevni spremljevalni program. Poleg DJ-ja, ki bo skrbel za razploženje, bodo otroški animatorji poskrbeli, da se bodo tudi naši otroci zabavali ob športnih igrah, kreativnih delavnicah, poslikavi obrazov,... Obiskali nas bodo seveda tudi klovni RDEČI NOSKI. Na ogled in preizkus bo nova tekaška in druga športna oprema. Razlog več, da se dogodka udeležite tudi tisti, ki želite tekači šele postati. 

Zaključek in razglasitev zmagovalcev in podelitev nagrad najboljšim je predviden ob 19:30 pred trgovino FORMA F+ na Šmartinski 53, kjer bodo obenem tudi uradno otvorili in razširili že obstoječ tekaški oddelek na kar 300 dodatnih kvadratnih metrov. Tekaški "corner" bo odlikovala najboljša tekaška oprema najuglednješih znamk, res velika izbira in strokovno svetovanje.   

PRIDI TOREJ NAOKROG IN PRETECI VSAJ EN KROG!

 
Komentarji (2)
3K ŠPORT
2 27. MARCH 2009 ob 08:06
Igor
Veliko naših članov se bo isti vikend udeležilo maratona na Dunaju. Lahko pa bi razmislili in sestavili tudi eno ekipo za ta tek. Zdi se mi pozitvna gesta udeleževati se prireditev s tako ali drugačno humanitarno noto. Predlagam, da se o ideji pomenimo na tej spletni strani, konkretneje pa se dogovorimo na tekaških treningih. Igor
Aha,
1 25. MARCH 2009 ob 09:44
Tone
spletna stran torej postane reklamni pano štacun, prireditev...
Škoda.
Tone

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: