Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
3K ŠPORT na Triglavska sedmera jezera
 2 bralcem je to všeč. 

Spoštovani 3Ksportaši Smile
 
... padla je ideja, da bi razširili svoje športno rekreativne aktivnosti... in ker nas kar precej hodi tudi v hribe, je padla ideja, da bi jih osvojili s skupnimi močmi.
 
Prvi 3K SPORT pohod se bo dogajal ta vikend, natančneje v soboto, 5.7.2008, osvojili pa bomo Triglavska sedmera jezera.

Pohod nam bo vzel cca. 3,5 do 4 ure v eno smer. Začnemo ga ob 6:15h iz parkirišča nad Staro Fužino. Zbor je najpozneje ob 5.45h pri Mercatorju v Ribčevem lazu. Bodite točni! Za skupne prevoze v avtomobilih se dogovorite individulano.

Odpravili se bomo do koče pri Triglavskih jezerih. Pot začnemo iz parkirišča nad Staro Fužino, kjer bomo proti skromnemu plačilu parkirnine parkirali svoja prevozna sredstva. Od tu nas bo pot po stari italijanski mulatieri vodila do koče na Vogarju. Sledi prva kratka stanka in nadaljevanje poti proti Planini Jezero. Tam sleduje druga kratka stanka, slikanje, malica (morda, po potrebi). Sledi krajši, žestoki vzponček in potem lahko nadaljevanje do Planine Ovčarija.
 
Za največje hribovske navdušence je lahko pot do Sedmerih zabeljena s skokom do Rušnate glave (razgled je fantastičen), drugače pa se s Planine Ovčarija odpravimo proti koči pri Triglavskih jezerih.
  
Vreme bojda BO. Oprema je pohodna, s kakim kosom rezervnega oblačila. Po poti so koče za prehranjevanje ali hrana s seboj (malica naj bo lahka). Zajtrk naj bo močnejši. Poskrbite za hidracijo... vsaj do koče pri Triglavskih jezerih... tam lahko tankamo studenčnico za pot nazaj. VODA JE OBVEZNA ZA V ENO SMER.
 
Dobra volja je obvezna, prav tako tudi zaščita proti soncu. Pohodne palice zaželjene.
 
Interesenti se prijavite Andreju Premku na mail ali telefonsko 031 619 335, lahko pa tudi kar pridete brez da se prej javljate.
 
Lep pohodni pozdrav,
Andrej Premk

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: