Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Triatlon post COVID tekmovalna sezona - drugi polčas (avgust - oktober) natisni
 7 bralcem je to všeč. 

PCS1

Virus ostaja med nami in bo gotovo še nekaj časa krojil ritem naših življenj. Vendar, 3K "seneda," mi smo pripravljeni in imamo odgovore za vse možne scenarije.

1. Pripravljamo se na kolesarske počitnice v Franciji (25.7. do 1.8.). Ekipa je zbrana, tokrat se bomo zagrizli v smučarske strmine Savojskih Alp. Izhodišče Bourg-Saint-Maurice je na začetku doline, kjer je višje tudi Val d'Isere, na vznožju večjih prelazov (Iseran, Litle St. Bernard, Cormet de Roseland) in vzponov na Tignes, Val Thorens, La Plagne…. https://www.bikemap.net/en/r/5588044/#10.06/45.6183/6.5924

PCS2

Vsekakor bomo epidemiološko situacijo budno spremljali. Možnost je ali sprememba lokacije (Avstrija, Slovenija) ali v skrajnem primeru odpoved.

2. IRONMAN VC gre naprej in 3K je/bo zraven. Zaenkrat je objavljen program tekem do konca avgusta.

PCS3

Mi se bomo aktivno vključili septembra. Ko bo znan koledar tekem, se bomo odločili za skupne nastope.

3. Največ možnosti za izvedbo »prave« tekme pri nas v tem trenutku kaže Callenge Bled https://challenge-bled.com/. Tekma se bo dogajala med 18. in 20. septembrom in bo v primeru realizacije tudi glavni 3K jesenski triatlonski cilj. Plavanje okrog blejskega otoka, kolesarski vzpon na Pokljuko in tek okrog jezera, bodo sigurno prava poslastica.

PCS4

4. Kolesarjenje po trasi Callenge Bled https://challenge-bled.com/ načrtujemo dvakrat: 8. avgusta in 5. septembra. Zadnjič tudi kot menjavo kolo+tek. Obakrat se zberemo na Bledu v Mali Zaki in na turo odrinemo ob 10:00.

5. Septembra načrtujemo udeležbo na IRONMAN VR tekmah. Možni termini (11.-13.9, 18.-20.9 in 25.-27.9.). Izvedli bomo olimpik triatlon in/ali IM 70,3 tekmo. In to ne duatlonsko, temveč pravo plavalno. Možne lokacije: Bled, Novigrad. O podrobnostih se bomo dogovarjali sproti, odvisno od okoliščin (izvedba Callenge Bled, odprte meje, želje udeležencev,….).

PCS5

6. Tekaški drugi polčas. S pripravami na vročo tekaško jesen bomo pričeli v torek, 4. avgusta. Glavni cilj ostaja LM 25. oktobra. V primeru odpovedi LM, bomo 18. oktobra izvedli 3K maraton. Tekli bomo kroge s startom in ciljem na parkirišču nasproti ZOO, in sicer: 10 km (2x5), 21 km (3x7) in pravi maraton (6x7).

PCS6

7. Ostale tekme: sproti bomo spremljali situacijo in se udeležili triatlonov, ki bodo izvedeni jeseni v naši okolici.

8. Za konkretnejše dogovore, dodatne predloge, uskladitev individualnih načrtov se dobimo 15. julija ob 21.15 po treningu plavanja v gradu Kodeljevo.

Prijavi svojo udeležbo na posameznih akcijah, sporoči svoje mnenje, komentiraj na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. ali osebno Igorju, tel. 031 288544.

Ostanimo zdravi, ostanimo povezani!

PCS7

Igor

3K ŠPORT

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: