Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
3K 70.3 triatlon natisni
 9 bralcem je to všeč. 

Virus ostaja med nami in bo gotovo še nekaj časa krojil ritem naših življenj. Vendar 3K "seneda", mi smo pripravljeni in imamo odgovor tudi v trenutni situaciji: 3K 70.3 se bo zgodil v nedeljo, 20.9.2020, na Bledu.

BLED1

1. LOKACIJA: Bled, Mala Zaka

2. TERMIN: nedelja 20. 9. 2020. Zbiramo se v Mali Zaki ob cca 7:00.

BLED2

3. PLAVANJE: start ob 8:00, dolžina 1,9 km. Plava se od pomola v Mali Zaki proti otoku, nato po veslaški progi levo proti Bledu, obrat na razdalji 950m in po isti poti na izhodišče. Praviloma si razdaljo vsak odmeri sam.

4. KOLO: Mala Zaka - Velia Zaka - Pristava - desno po glavni cesti proti Bohinjski Bistrici in Bohinjskemu jezeru - obrat pri  hotelu Jezero), nazaj do Bleda (obrat pri Pristavi), ponovno do Bohinjske Bistrice (obrat pri začetku naselja) in nazaj do izhodišča v Mali Zaki. Razdalja 90 km, vsak si meri sam. Vsak poskrbi za svojo prehrano in tekočino. Po prvem krogu pri Pristavi je možno pripraviti okrepčevalnico. POMEMBNO: to ni uradna tekma, vsak je odgovoren za varno vožnjo z upoštevanjem vseh CPP.

5. TEK: 3x okrog Blejskega jezera (cca 6km), v smeri urinega kazalca. Nato še četrtič proti Bledu (cca 1,5km) in nazaj tako, da je skupna dolžina 21,1km. Vsak si razdaljo meri sam. Vsak poskrbi sam za energijo in tekočino (prevzem po vsakem krogu).

BLED3

6. MENJAVE: Vsak opravi menjavo sam. Čas menjave ne šteje v skupni čas.

BLED4

7. SPLOŠNO: Vsak lahko opravi celoten triatlon, ali samo posamezen del (plavanje, kolesarjenje, tek). To je dobra priložnost za odličen trening v posamezni disciplini! Primerno za vse člane 3K, vabljeni tudi nečlani!

BLED5

Zaradi lažje priprave svojo udeležbo sporoči svoje mnenje, komentiraj na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. ali osebno Igorju tel. 031 288544. Po tekmi bo druženje z razglasitvijo rezultatov (diploma).

BLED5

Igor

3K ŠPORT

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: