Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
3K trening OnLine natisni
 2 bralcem je to všeč. 

Vas zanima kateri od razpisanih 3K programov, vendar ne utegnete na skupne treninge? Si želite podpore in usmeritev pri teku? Se sami pripravljate za nastope v triatlonu? Niste iz Ljubljane? Raje trenirate sami? Časovno ne zmorete uskladiti vseh službenih, družinskih obveznosti s termini skupnih 3K treningov?

Ne skrbite, v 3K ŠPORT-u imamo rešitev:

On line treniranje s pomočjo sodobne tehnologije - 3K@TrainingPeaks

Vse programe pripravlja, vodi, nadzira, analizira Igor Kogoj, IRONMAN CETRIFIED COACH.

"Dolgoletne izkušnje s pripravo treninških planov, vodenjem tekačev in predvsem triatloncev do njihovih sanjskih ciljev so v meni utrdile prepričanje po zagotavljanju kar najbolj individualnih programov. Spletna in mobilna aplikacija TRAINING PEAKS omogoča ravno to, obenem je tudi izjemno orodje za spremljanje izvajanja treningov, analizo množice parametrov in tako daje možnost za še boljše individualno načrtovanje."

Kako začeti? Na spletni strani TrainingPeaks.com si najprej brezplačno odprite svoj TrainingPeaks Athlete račun in nas na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. obvestite, da se želite vključiti v 3K trening OnLine. Z veseljem vas bomo vključili v dolgoletni praksi preizkušen treninški proces.

Ne odlašajte: registrirajte se na TrainingPeaks, pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. , izpolnite prijavnico in pokličite na 031-288-544.

Vedno z vami in ob vas

3K ŠPORT

Igor Kogoj

40 let izkušenj v triatlonu

20 let dela v 3K

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: