Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
ZIMSKE 3K RADOSTI 2018-2019
 5 bralcem je to všeč. 

Alpsko smučanje že decembra letos, nordijsko v januarju 2019.

ALPSKO SMUČANJE

Tradicionalno se bomo udeležili otvoritve zimske sezone alpskega smučanja v Dolomitih (od petka 14.- torka 18. decembra). Termin je v predsezoni cenovno ugoden, pogoji navadno dobri, druženje pa še dodatno krepi povezanost in pripadnost,….

Kdaj: V soboto 14. decembra do torka 18. decembra.  Individualno lahko rezervirate tudi krajši ali daljši termin.

Prevoz: Lasten prevoz. Dogovor med udeleženci.

Kje: Prenovljen hotel Boe na Passo Campolongo. Individualna rezervacija hotela.  http://www.hotelboe.com/. V kolikor vas ponudba zanima ne odlašajte in pohitite z rezervacijo.

Hotelska ponudba je naslednja:

  • polpenzion v eno/dvo/troposteljni sobi urejene sobe,
  • bogat samopostrežni zajtrk,
  • večerja vedno za prste polizat,
  • ski depot v kleti,
  • savna,
  • manjši fitnes kabinet,

Dobra lokacija - hotel je praktično na smučišču in je odlično izhodišče za Sellarondo.

SMUČARSKI TEK

Tradicionalen 3K smučarsko tekaški podaljšan vikend v Toblachu  bo od četrtka10. do nedelje 13. Januarja. Smučarski tek je idealna oblika vzdržljivostne vadbe za triatlonce pozimi, idealna priprava za prihajajočo kolesarsko sezono in pridobivanju moči za plavanje.

Prevoz: Lasten prevoz. Dogovor med udeleženci.

Kje: Apartmaji Greta http://www.serani.info/en/. Apartmajska hiša se nahaja v smem središču tekaškega centra v Toblachu. Rezerviranih imamo 18 postelj v štiri do šest posteljnih apartmajih.

Tekaške proge: Neomejeno!  Glede na snežne razmere in pogoje tečemo v Toblahu, Gsieser Talu, Antholz- Anterselvi ali Obertilliachu  https://www.dolomitinordicski.com/de/home.html

Prijave: Rok za prijave je do 15.11.2018. Dodatne informacije, prijave in predplačila sprejema Samo Jereb (tel. 040 425106, mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. ).

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: