Posočje je bilo že večkrat naš majski kolesarski cilj. Tja in predvsem v hribe Beneške Slovenije, Brd, Banjške planote ter Rezije se vračamo tudi letos, tokrat brez Gira.

– del ekipe 2022 na gorskem cilju Giira na Kolovratu –

Kdaj: Od četrtka, 16. maja, do nedelje, 19. maja 2024. Odhod iz Ljubljane v četrtek v zgodnjih popoldanskih urah, povratek v Ljubljano v nedeljo v popoldanskih urah.

Cilj/Bivanje: Tudi tokrat bomo ob Soči, malo nizvodno. Najeli bomo apartmaje v Kanalu ob Soči. Ustrezne apartmaje bomo rezervirali na podlagi prijav. Okvirna cena je 150 EUR/osebo (tri nočitve z zajtrkom in s turistično takso). Končna cena bo odvisna od števila prijav.

– koča na Matajurju je naš vsakoletni obvezni cilj –

Prevoz: Lasten prevoz, po zaključku predprijav se bomo dogovorili o prevozu in razporeditvi v avtomobile. V prijavo navedite, ali imate lasten prevoz, ste se s kom že dogovorili,…

– vedno v srcu Beneške Slovenije –

Program: Prva ogrevalna tura bo v četrtek, 16. maja, ob 17. uri. V petek in v soboto sledijo daljše ture (3-7 ur), v nedeljo, 19. maja, pa je zjutraj predvidena krajša zaključna tura.

Kdo: Lahko prav vsak, ne glede na stopnjo pripravljenosti. Idealno za pripravo na vrhunce pomladnega dela sezone in še posebej za Maraton Franja. Kolesarimo v manjših skupinicah (2-5 kolesarjev) glede na sposobnosti, cilje, motivacijo. Pomembno je edino, da ima vsak vsaj enega “kompanjona” približno enakih sposobnosti za lažje (družno) premagovanje vzponov.

– do in preko najzahodnejše točke Slovenije –

Prijave: prijavite se lahko preko SPLETNE PRIJAVNICE ali prijave posredujte direktno na elektronski naslov: sportnosrce@3ksport.si oz. telefon 031 288 544 (Igor), najkasneje do petka, 23. februarja, 2024. Ob prijavi se plača akontacija v višini 100 EUR. Vsi, ki se boste udeležili kolesarskega vikenda, ste se dolžni pred pričetkom včlaniti v 3K ŠPORT. Letna članarina znaša 35 € (15 € za študente in 20 € za tiste, ki podate izjavo o namenitvi 1,0 % dohodnine 3K ŠPORTU). Plačila se izvedejo na TRR 3K ŠPORT št. 02033-0256677232. Ob plačilu članarine prejmejo vsi člani praktično darilo.

Prijavnica za članstvo v 3K ŠPORT

Obrazec – dohodnina

3K ŠPORT

Igor Kogoj

IM CERTIFIED COACH, 40 let izkušenj v triatlonu, 20 let dela v 3K