Na krovu 3K IM TEAM 2015 je ponovno pisana druščina. Peterica že ima rezervirano vozovnico za prvo potovanje, ki se konča z nazivom 3K SLO  IRONMAN. Destinacije so sledeče:

  • Matej Leban  (IM Celovec)
  • Andrej Bakija (IM Celovec)
  • Samo Rožman (Challenge Roth)
  • Rok Flajs (IM Barcelona)
  • Mič Sojer (IM Barcelona)
  • Blaž Terbovc (IM Copenhagen)

Kdo od devičnikov se nam bo gotovo še pridružil. Pričakujemo, da bomo v naslednjih mesecih lahko na naši spletni strani prebirali njihove predstavitve in zgodbe ter prigode s popotovanja (izkušnje, motivi, pričakovanja, vzpon iin padci…..).

Poleg peterice devičnikov je na krovu  3K IM TEAMA 2015 tudi kar nekaj potnikov z ironmanskimi izkušnjami:

Albin Cor se bo konec maja spopadel z zahtevno progo na Lanzarotih (po Zurichu 2014)

Marjetka Rupnik in Lojze Klaneček bosta svoj prvenec iz Celovca 2014 nadgradila v Barceloni.

Dušan Olaj se nam je pridružil s ciljem, da svoje dosedanje dosežke  iz Zuricha 2012, Celovca 2013 in Nice 2014 krepko izboljša v Frankfurtu.

Bojan Skočir je trdno odločen, da bo po Kopenhagnu 2013 in Nici 2014, naslednjo češnjo s torte pozobal v Barceloni.

Med letom bomo sproti objavljali morebitne zanimive zgodbe (o poteku priprav, dilemah, uspehih,  padcih, športu in ne športu,…… ). Po nastopu seveda sledi obvezno poročilo s tekem.

Posebnost in velika prednost 3K IM TEAMA je, da sem pilot zadolžen za varno in uspešno pot, najizkušenejši član posadke in obenem tudi potnik. Moja  destinacija v naslednjem letu je vsakoletni triatlonski vrhunec oktobra v Koni na Havajih.

Srčno bomo navijali za vse 3K ironmane in stiskali pesti, da si še kdo pribori sedež za Kono.

Kar nekaj članov 3K bo še na štartu  velikih IM tekem: Celovcu – David Pagon, Marjan Majcen, Rok Lindtner, v Barceloni – Marta Ivanušič, Bobi Jovanovski, Samo Rozman, Peter Venturini.

Veselimo se pestrega 3K IRONMAN leta 2015!