3K KOLEDAR TEKEM

Na teh straneh vas želimo opozoriti na za 3K pomembnejša tekmovanja in dogodke v letu 2024. Izkušnje preteklih let kažejo, da so najbolj prijetna doživetja s tistih tekem in dogodkov, kjer je bil prisoten tudi močan skupinski 3K duh.

Želeli bi, da dokončen koledar tekmovanj oblikujemo skupaj tako, da vanj vpisujete svoje cilje in imamo na enem mestu zbrane vse tekme, ki se jih udeležujemo. Prosimo vas, da tekmovanja, ki se jih nameravate udeležiti v letu 2024, vnesete neposredno v tabelo na TEJ POVEZAVI.

Tabelo 3K dogodkov bomo sproti dopolnjevali z vašimi morebitnimi predlogi, ki so nadvse dobrodošli.

Pomembni cilji so seveda tudi tekme iz koledarja TZS. Udeležba na vsaj eni uradni tekmi je obvezna za vse imetnike licence TZS. Primerne so za vse začetnike, da pridejo v rubriko Moj prvi triatlon in za vse tekmovalce, ki tekmujejo za uvrstitve v Slovenskem triatlonskem ali duatlonskem pokalu ali za naslov državnih prvakov. Za nas so pomembne tudi vse tekme, ki bodo štele za ekipna državna prvenstva. O ožjem klubskem izboru vas bomo obvestili.

3K sekcija daljinskega plavanja

Bojan & kompanija nas tudi letos prisrčno vabi, naj se v čim večjem številu udeležimo tekem daljinskega plavanja. Plavanje v odprtih vodah je namreč najboljši približek “Ironman centrifuge”. Stari Ironmani veste, za kaj gre, za vse nove pa namig – to je prvih 300 m plavanja. Seznam tekem avstrijskega pokala najdete na spletni strani Open-water Austria.

O načinu in možnostih skupinskih prijav vas bomo sproti obveščali.

Veselimo se pestre 3K sezone 2024!

3K ŠPORT

Kontakt

sportnosrce@3ksport.si
+(386) 31 288 544
..

Naslov

3K ŠPORT
Zagrebška cesta 8
1000 Ljubljana, Slovenija

Ostalo

Matična št.: 2325918
Davčna št.: 70200394
TRR: 02033-0256677232

Za trenerje

Vstopna stran
za trenerje
VSTOP

© ITSI INFO d.o.o., Kog, Slovenija, www.itsiinfo.si