PROGRAMI

PROGRAMI 3K SPORT V SEZONI 2023-2024

Osnovni cilj 3K SPORTA je ponuditi raznolike športne programe vsem starostnim kategorijam predvsem v vzdržljivostnih športih (triatlon, duatlon, akvatlon, tek na smučeh, tek, kolesarstvo, plavanje). Obenem želimo vadbo popestriti še z nekaterimi bolj strokovnimi in teoretičnimi vsebinami. S tem spodbujamo športno rekreacijo in zavest o pomenu športa in zdravega načina življenja. Naš osnovni cilj je nadaljevati z izvajanjem obstoječih programov ter ob tem stalno skrbeti za kvalitetno in strokovno delo. Poseben poudarek je na ponudbi raznolikih programov za triatlonce začetnike (triatlon, tek, plavanje, kolesarjenje). Zahtevnejšim rekreativcem v okviru naših programov omogočamo optimalno pripravo na triatlonske in tekaške izzive. Ponujamo tudi pripravo individualnih celoletnih treninških planov, spremljanja, svetovanja in usmerjanja treninga.

Razpisi treningov

Vabimo vas, da spoznate naše treninške programe, ki bodo vašo formo dvignile na novo raven pripravljenosti. Nudimo vam možnosti skupinskih ali individualnih treningov teka, plavanja, kolesarjenja ali triatlona.

Razpisi treninških kampov

Vas zanima, kakšne oblike večdnevnih skupnih športnih druženj nudimo našim članom?

Drugo

Poleg treningov in treninških kampov organiziramo tudi druge vrste skupnih klubskih druženj z namenom vzpodbujati timski športni duh ter športno udejstvovanje naših članov in njihovih družinskih članov ter prijateljev.

Vprašanja, vezana na posamezne programe, mnenja in pripombe pošljite na elektronski naslov: sportnosrce@3ksport.si

Veseli bomo, če se nam boste priključili!

 

3K ŠPORT

Igor Kogoj

40 let izkušenj v triatlonu

20 let dela v 3K

Kontakt

sportnosrce@3ksport.si
+(386) 31 288 544
..

Naslov

3K ŠPORT
Zagrebška cesta 8
1000 Ljubljana, Slovenija

Ostalo

Matična št.: 2325918
Davčna št.: 70200394
TRR: 02033-0256677232

Za trenerje

Vstopna stran
za trenerje
VSTOP

© ITSI INFO d.o.o., Kog, Slovenija, www.itsiinfo.si