V 3K se lotevamo projekta Ironman 70,3 IFEEL SLOVENIJA v Kopru. Čakajo vas vrhunski skupni treningi, svetovanje, vodeni ogledi prog, tehnična in taktična priprava.

V letu, ko IRONMAN praznuje 40. letnico  kultne tekme na Havajih, bomo v Sloveniji prvič priča izvedbe IRONMAN tekme. Koper in celotna Slovenska Istra bodo 23. septembra premierno gostili krajšo izvedbo tekme iz serije IRONMAN 70,3.

To bo za celoten slovenski triatlon pomemben dogodek, ki mu želimo tudi v 3K posvetiti potrebno pozornost in tako prispevati k popularizaciji, seznanitvi in približanju triatlona vsem ljubiteljem športa.

3K  je največji klub v Sloveniji s posebnim poudarkom na pripravi in udeležbi svojih članov na IRONMAN tekme. Svoje poslanstvo bomo nadaljevali. Tako bomo za IRONMAN I FEEL SLOVENIJA 70,3 animirali vse svoje člane in se tekme udeležili v kar največjem številu. Za lažji pregled prosimo vse tiste člane, ki ste že prijavljeni ali razmišljate o udeležbi na tekmi, da nam na mejl sportnosrce@3ksport.si vrnete priložen evidenčni list. Na tak način bomo lažje koordinirali načrtovane aktivnosti in se angažirali pri sestavljanju klubskih štafet.

V 3K smo pripravili program 6 mesečnih priprav na  IRONMAN I FEEL SLOVENIJA 70,3, ki ga pričenjamo izvajati v marcu. Program bomo izvajali na več zahtevnostnih nivojih (začetniki, manj izkušeni rekreativci, izkušeni rekreativci, izkušeni tekmovalci). Značilnost naših programov pa je, da so znotraj posamezne stopnje pripravljeni popolnoma individualno glede na sposobnosti, pripravljenost in cilje posameznika.

V okviru priprav bomo nekaj treningov izvedli tudi na trasi tekme. V tem okviru načrtujemo tako trening in ogled plavanja, kolesarjenja in teka. Predvideni datumi treningov na trasah tekme so: sobota 18. avgust, ter 1. in 8. september.

Informacije v zvezi s tekmo najdete na uradni strani IRONMAN  http://eu.ironman.com/triathlon/events/emea/ironman-70.3/slovenianistria.aspx#axzz59dOEfAt6

Vse aktivnosti programa priprav na IRONMAN I FEEL SLOVENIJA 70,3 so namenjene tako sedanjim članom, kot tistim, ki še niste člani 3K. Vsa vprašanja v zvezi s pripravami na IRONMAN I FEEL SLOVENIJA 70,3 lahko pošljete na sportnosrce@3ksport.si, ali pokličete Igorja na 031 288544.

IGOR KOGOJ

3K ŠPORT

Evidenčni list