3K šport – Je v gibanju!

25. športni vikend se je začel že v četrtek s 3K 10-ko, poročilo sledi, fotke si lahko pogledaš  v galeriji na www.3ksport.si in rekreativnim Hervisovim kronometrom, kjer sta kar dva trikajevca (Andrej in Mirjana) tekmovala med skoraj-profesionalci.

Mirjana v Ljubljani in Gregory na Balatonu!

Tudi ta vikend smo neumorno tekmovali: Boštjan IM GabršekTine Juvan in Roman Novak v Kamniku, kjer so med seboj nekoliko premešali razvrstitve iz Portorža. Čestitke vsem trem!!

Gregor Laing je v Madžarskem na Balatonman 2015 v polovični IRONMAN distanci dosegel odličen čas! Bravo GREGOR!!!!!

Sekcija za daljinsko plavanje je ta vikend postregla s poslastico plavalnih užitkov. Na Nežiderskem jezeru je bil ta vikend pravi pravcati Schwimmen festival, ki so se ga udeležili Bojan Rak (vodja sekcije), Matjaž multiIM Obštetar (prvi častnik) in simpatizerja Rok Flajs in Marjetka IM Rupnik. Vsi so odlično plavali oba dni, Marjetka in Rok na 1,9K v soboto in vseh 5K v nedeljo, Matjaž in Bojan pa sta se že soboto pomerila v IM distanci ter nadaljevala polno daljinsko tudi v nedeljo na 5K. Bojan letos kot za stavo dosega odlične rezultate, saj je s časom 1:23:00,4 zasedel odlično 33. Mesto.

Nežiderski močvirniki

ČESTITKE VSEM ŠTIRIM!!!

V kratkem še kaka fotka s prizorišč.