PONEDELJEK -27.10.2008

Dan po pretečeni polovički. Nikakršnih posledic ni bilo čutiti. Kaj to pomeni, da nisem dala vsega od sebe, al da sem se prejšnje popoldne uspela tako spočiti in regenerirati. Včerajšnji nič kaj jesenski dan, se je danes pokazal v svoji sliki. Cel popoldne dež, mrak že ob petih. Popoldne sem si privoščila malo počitka in užitka v prijetni družbi. Večer pa na žalost za računalnikom, kar je velevala služba. Tako sem spet špricala plavanje, a  tokrat brez slabe vesti glede na včerajšnji rezultat.  TOREK – 28.10.2008

Nič kaj posebnega se ni dogajalo danes. V službi kot običajno, nič pretresljivega. Tako, da smo lahko ob treh zaključili in jo mahnili proti Ljubljani. Pa zato popoldne malo boj delavno, iskanje strokovne literature za podiplomca. Zvečer pa bicikl in savna. 

SREDA – 29.10.2008 

Kot  se običajno odvijajo srede, v službi danes  že ob šesti uri, popoldne na urniku spet ruščina, pol pa naj bi bilo na sporedu plavanje.   Žal je plavanje tudi danes odpadlo, načakala sem se pri prevzemu avtomobila, ki so ga imeli dolgih 16 dni na servisu. In posledično nič kaj dobre volje, Pa tudi utrujena od celega dneva in še prejšnje neprespane noči sem jo raje mahnila na DIF. Tokrat mi tudi tam ni pasalo bit, tako da sem hitro zaključila in se odpeljala domov in h počitku. 

ČETRTEK – 30.10.2008

Zadnji dan pred podaljšanim vikendom pa še milijon stvari za skončati, ob dveh se mi že ni dalo prav nič več, odštevala minute do tretje ure, ko gremo z Maretom in Petro v Ljubljano. Če bi bila s svojim avtom bi jo že zdavnaj popihala. Popoldne sem bila najavljena pri Zdenki in njenemu Žigcu. On utrujen od celega dneva, medve pa nič manj. Ne vem kdo je bolj zehal. Potem sem bila zmenjena da se po dolgem času oglasim še malo doma. Pa si nisem mislila da me moj zlati kosmatine sploh še pozna. Mislim, da je bil on danes najbolj srečen, da me vidi in da je spet dočakal  daljši sprehod. Po pogovoru doma sem se prijetno utrujena odpeljala na DIF plavat in v savno počivat. 

PETEK – 31.10.2008 

Z muko sem vstala, ko je zvonila budilka malo čez peto uro zjutraj.  Ob šestih se je bilo potrebno prikazat na Kodeljevu, vsaj tako sem obljubila. Uro in pol treninga, razplavanje, plavanje 750 m na čas (15 min 49s), za konec pa še nekaj vaj. Zunaj je lilo kot iz škafa, dan je bil več kot primeren za pospravljanje. Ob dvanajsti sva bili s Klavdijo dogovorjeni, da greva naredit lahkotni tek čez Golovec, da glih ne zakrnimo. Pa tudi deževalo  ravno takrat ni. Potem sem skočla do sodelavca, da mi je zapeku za 3,7 GB muske. Sledilo je spet pospravljanje. Popoldne je prišla Tina in sva gledale slikice s potepanja, se sladkali z  musejem… Potem pa izležavanje do večera. Zvečer pa na pohod čarovnic ….