Kdaj: od sobote, 20. julija do sobote, 27. julija 2024. Odhod iz Ljubljane v soboto, 20. julija, v dopoldanskih urah, povratek v Ljubljano v soboto, 27. julija, v večernih urah.

– konjički čakajo jezdece –

– jezdeci z Gira 2022 –

Prevoz: Lasten prevoz z avtomobili. Po zaključku prijav se bomo skupaj dogovorili o prevozu. Lahko bomo potovali ločeno, glede na odločitev posadke v posameznem avtu. V prijavo navedite, ali imate lasten prevoz, ste se s kom že dogovorili,…

Cilj: Tokrat se bomo ponovno odpravili v osrčje Dolomitov. Izbor tras bo tudi letos izjemen, prav gotovo za vse okuse in zahtevnosti. Direktno iz hotela v kraju Caprile  imamo možnost povzpeti se na preko 10 prelazov (Passo Pordoi, Fedai, San Pelegrino, San Martino di Castorzza, Civetta, Falzarego, Giao, Misurina, Campolongo, Gardena, Sella, in še kakšen, ki ga bomo odkrili sproti…).

– tu bomo tudi letos-

– Marmolada čaka na nas –

Okviren izbor tras (zgolj v informacijo):

https://www.bikemap.net/r/14049733/?utm_source=website&utm_medium=route_details&utm_campaign=share_route

Končen izbor predloga tras (»road book by Darjan«) bo pripravljen naknadno, vsekakor pred odhodom. Kot vedno pa se bomo o konkretnih turah za naslednji dan pogovarjali na briefingu po večerji.

– zrak tudi za astmatike-

– prijatelji za vedno-

Bivanje: Bivali bomo cel teden na enem mestu, v hotelu la Montanina (dvo in/ali troposteljne sobe), v kraju Caprile (cca 320km, 3,5-4 ure vožnje iz Ljubljane).

Cena: Cena je 590 EUR/osebo (vključena turistična taksa in polpenzion (zajtrk in večerja)).

Program: Prva ogrevalna tura bo v soboto v popoldanskih urah, vse naslednje dni daljše ture po želji od 3-7 ur, sobota zjutraj – po želji krajša zaključna tura.

Kdo: Lahko prav vsak, ne glede na stopnjo pripravljenosti. Idealno za pripravo na vrhunce jesenskega dela sezone. Kolesarimo v manjših skupinicah (2 – 5 kolesarjev), glede na sposobnosti, cilje, motivacijo. Pomembno je edino, da ima vsak vsaj enega kompanjona približno enakih sposobnosti za lažje (družno) premagovanje vzponov.

– ekipa 2022 – nekateri so že v nizkem štartu za nova 2024 doživetja –

Prijava: Prijavite se lahko preko spletnega obrazca (Prijava na dogodke | www.3ksport.si) oz. lahko prijavo pošljite na elektronski naslov: sportnosrce@3ksport.si najkasneje do četrtka, 15. februarja 2024. Prijavo potrdite s plačilom akontacije v višini 150 EUR. V primeru vaše odpovedi se akontacija ne vrača. Priporočamo čimprejšnjo prijavo, ker je število postelj omejeno.

Vsi, ki se boste udeležili kolesarskih počitnic, ste se dolžni pred pričetkom včlaniti v 3K ŠPORT. Letna članarina znaša 35 € (15 € za študente in 20 € za tiste, ki podate izjavo o namenitvi 1 % dohodnine 3K ŠPORTU). Plačila se izvedejo na TRR 3K ŠPORT št.  02033-0256677232. Ob plačilu članarine prejmejo vsi člani praktično darilo.

Prijavnica za članstvo v 3K ŠPORT

Obrazec – dohodnina

3K ŠPORT

Igor Kogoj

IM CERTIFIED COACH, 40 let izkušenj v triatlonu, 20 let dela v 3K SPORT