Z Martino sva se udeležila prve tekme CRO CUP-a v Kostreni pri Reki. Že napoved ni bila obetavna; imeli smo valove in mrzlo vodo cca. 19 stopinj.

Glede na to, da se CRO CUP plava brez neoprena je bila voda hladna. Martina je plavala na krajši razdalji 1250 m (en krog), ter se je dobro borila z valovi, saj je bila skupno tretja, v kategoriji pa je zmagala. Rezultati: KOSTRENA-1250M-A-K.pdf .

Jaz sem se udeležil CRO CUP tekme na 5 km (4 kroge smo odplavali). Glede na dosežene čase je treba priznati, da je bila proga krajša (ocenjujem nekje 4,3 km). V svoji kategoriji sem bil 5/14. Rezultati: KOSTRENA-5000-A-K.pdf . Sem kar zadovoljen, kajti letos sem bistveno zmanjšal svoj zaostanek za boljšimi; po tekmi me je organizator vprašal ali je to posledica krajšanja proge ali pa dobrega dela v klubu. Odgovoril sem: »Se vidimo na tekmi CRO CUP-a v Zagrebu v začetku julija.«

Še vabilo, da se nam kdo pridruži na naslednjih hrvaških tekmah: http://www.hsdp.hr/kalendarall2014.html ali že to nedeljo na 3. Tekmi A CUP-a na Nežiderskem jezeru http://www.open-water.at/veranstaltungsorte/mörbisch-22-06-2014/.

Napisal Bojan