Praktično na domačem pragu smo bili deležni še ene vrhunske triatlonske prireditve. Ponudila je vse, kar se takemu dogodku pritiče. Optimalni vremenski pogoji so omogočili izjemne čase najboljšim. V sami špici smo lahko navijali za Davida, ob rezultatih katerega človek enostavno ostane brez besed. Beseda Izjemno ne pove veliko, veliko drugih ne najdem. Poklon David!

Klubsko smo imeli v žerjavici največ tekmovalcev doslej. Trinajsterica se je spopadla s progo in sprejela IRONMAN izziv. Ponosni smo, da smo lahko navijali za vas! Trinajst različnih zgodb, ki je vsem skupna velika želja – premagati IRONMAN izziv.

Vsem je uspelo, kar seveda največ pomeni vsakemu od vas, veliko pa tudi nam v 3K, ki tudi občutimo del vašega uspeha, še posebej zato, ker smo vas preko celega leta spremljali in predvsem trenirali z vami.

Večina vas je že bolj ali manj prekaljenih na IRONMAN distanci. Kaja in Matej sta prvič okusila pot do pekla in nazaj. Končalo se je kot vedno – v raju. Ponosno uživajta na valu zmagoslavja. Zgodbo o vajini poti bomo z veseljem in ponosom prebirali. Naj da vajin uspeh krila tudi ostalim štirim 3K IRONMAN devičnikom!