Prispeval Igor Kogoj 

Ha, pa bo kdo rekel, da je pusta, mrtva triatlonska jesen! V 3K se dogaja. Samo tri tedne po Havajih je Klemen poskrbel za dvig temperature in nov vrhunec IRONMAN dogajanja.

Komaj se je pričel nov krog boja za startna mesta na Havajih že imamo svojega člana med svetovno triatlonsko elito. Klemen je svojo nalogo opravil z odliko (Rezultati). Plavanje pod eno uro je bilo pričakovano, kolesarjenje pod 5 ur sodi že pod oceno odlično, tek na meji treh ur pa je tako in tako Klemnova najmočnejša točka. Bil je sicer odločen teči celo krepko pod tri ure, pa se v zadnji četrini ni povsem izšlo. Je pa njegov tek ravno zaradi tega še toliko več vreden. Prvič zaradi nakazanega potenciala in drugič hrabrosti, da se je podal na progo tako odločno. Izziv teči pod tri ure in doseči obenem skupni čas pod devet ur sta odlični popotnici za naprej!

Bistveno pa je, da ima Klemen na varnem v žepu vozovnico za Havaje 2012! Vsi v 3K se že sedaj veselimo in obljubljamo, da bomo naslednje leto oktobra navijali za Klemna na Havajih. Prepričani smo, da bo dober zgled povlekel tudi druge v klubu. Veselimo se uspešne 3K triatlonske sezone 2012!

Čestitamo ti Klemen!

ekipa 3K Športa