Aljaž, Drago, Rok B., Maja, Bojan, Helga, Niko, Matija, Špela, Boris O., Robi, Boris G., Marjeta, Matej, Marko, Matjaž, Urška, Polona, Rok Z., Igor V., Saša, Janika ter Barbara iz Trisporta in Katja z Dnevnika so v soboto 3K Športu prinesli novo zmago – modro-beli morski Koper so za čas triatlonskih tekem obarvali zeleno.

Uspeli so jim odlični nastopi, prvi triatloni, medalje v kategorijah, stopničke tudi v absolutnih razvrstitvah in zadovoljstvo nad opravljenim, njihova klubska zastopanost in povezanost pa je prijetno in pomembno popestrila enega najbolj množičnih triatlonov pri nas. 3K-jevci so še enkrat pokazali svojo srčnost in športnost ter tako prav gotovo dodali svoj kamenček v popularizaciji triatlona. Čestitke in zahvala vsem!

Zahvala gre toliko bolj iz srca, ker je bil Dnevnikov triatlon za pokal Istre na dan otroške in družinske Franje ter dan pred obema težjima preizkušnjama Franje. Vendar je kljub temu marsikomu uspelo združiti oba dogodka! Dnevnikov triatlon za pokal Istre je gotovo nagradil vse pogumne, saj sta bila tako super sprint kot sprint dobro organzirana, z dobrima progama in s plavanjem v vedno mamljivem morju in ob množičnosti tako tekmovalcev kot navijačev.

Najbolj so se gotovo izkazali Marjetka, Igor V., Janika, Špela, Niko in Maja, ki so opravili svoj prvi triatlon, prav tako posebni pa so nastopi vseh v štafeti – 3K-jeve so bile kar tri (polovica vseh), pa še zelo dobre so bile: 3K Ambiciozni so osvojili 2. mesto med moškimi, Bojan, Barbara In Marjeta 2. mesto med mešanimi in 3K Prisrčni 3. mesto med mešanimi štafetami. Padli so tudi nekateri PB-ji, ki, če upoštevamo podaljšano in z vetrom dodano kolesarsko progo, izkazujejo odlično formo, Roku Z. pa je za medaljo v kategoriji zmanjkalo celo le 30 sekund.