3K Šport se je še enkrat množično pridružil tekaškim prireditvam v okviru 56. Pohoda ob žici in se na sicer vroč, soparen in za tek precej težek dan izkazal tako v tekmovalni kot v prijateljski uspešnosti.

Trojke že same po sebi pomenijo poseben izziv in nekaterim je uspel tekmovalni “veliki met”, saj so se člani njihovih ekip od štarta do cilja držali dogovorjenega tempa, tako da so jim uspeli odlični rezultati in uvrstitve. Drugi pa so morda dali priložnost tudi edinstvenosti in posebnosti njihove ekipe in so se od km do km sproti prilagajali drug drugemu, skrbeli za vsakega člana in si med seboj na različne načine pomagali; sploh na 29 km progi sta bila spodbuda in sodelovanje zaradi nelahkih vremenskih razmer in pomanjkanja postaj s pijačo še kako zaželena.

In kar je najpomembneje: prav vse trojke 3K Športa so prišle do cilja in se tako izkazale v svoji tekaški pripravljenosti, posamezniki pa so znotraj posameznih trojk in celotnega kluba spet ustvarili kopico novih doživetij, dogodivščin in spoznanj, ki 3K Šport vsakič znova povezujejo v Eno športno srce. Iskrene čestitke vsem in vsakemu posebej!