Dopusti so za nekatere na vrhuncu, v klubu pa že razmišljamo o jesenskih tekaških ciljih. Glavna klubska cilja jesni bosta Loveman in Ljubljanski maraton. O možnosti skupinskih prijav smo vas že obvestili. Ne zamudite roka za klubsko prijavo z izdatnimi popusti.

Z novim ciklom priprav pričnemo v torek 2. avgusta. Prvi trening bomo opravili na stadionu ŽAK in ga bomo namenili testiranju in snemanju tehnike teka. Sledi analiza testa in tehnike. Test je za člane kluba brezplačen. Za vse zamudnike bo drugi termin testiranja torek 16. avgusta. Za test se lahko prijavite na klubski mejl ( sportnosrce@3ksport.si) ali direktno na tekaških treningih.

V prilogi Dnevnika Denar in si lahko redno prebirate reportaže z naših treningov. Z nami se namreč za svoj prvi duatlon pripravlja pevec Marko Vozelj in na Dnevniku so se odločili spremljati njegove priprave.

Na tekaške treninge ponovno vabimo vse, ki ste z nami že tekli v preteklih letih. Prepričani smo, da sta organizirana vadba in skupinski duh najboljša motivacija za trening in prava odločitev za optimalno pripravo. Za vse, ki ste v skupini tekli vsaj tri leta nudimo trimesečne priprave na LM za ceno ene mesečne vadnine!

Se vidimo na teku!

Igor Kogoj