Program je namenjen vsem tekačem, ki želijo (1) desetkilometrsko razdaljo preteči v 50-ih minutah oz. manj kot eni uri, (2) polmaraton preteči v času od 1 ure 45 minut do 2 uri oz. (3) maraton preteči v manj kot 4 urah 15 minut.

Si upaš sprejeti IZZIV? In narediti KORAK NAPREJ na tvoji tekaški poti?

Vključi se v program OD 5.0 DO 6.0, za vse tekače, ki želijo:

Vabljeni tako začetniki, kot tudi tekači, ki že redno vadite, pa si želite doseči enega od gornjih ciljev.

Vsaj 5 RAZLOGOV, da se nam pridružiš:

Z vadbo pričnemo v nedeljo, 3. decembra 2023. Treningi v obdobju december 2023 – marec 2024 bodo namenjeni predvsem pridobivanju osnovne dolgotrajne vzdržljivosti in pripravi na nastope v letu 2024.

Treningi so organizirani na sledeč način:

Vsak torek in četrtek:

  • oktober, december, januar, februar, marec ob 17.00 uri;
  • april, september 17.30;
  • maj, junij, julij, avgust ob 18.00 uri;

Vsako nedeljo:

  • ob 8.00 uri;

se zberemo na makadamskem parkirišču nasproti ZOO. Treniramo ob Večni poti, na Poti spominov in tovarištva (PST), v Mostecu in na Rožniku. Treningi so individualno zasnovani. Tečemo tempo teke, fartleke, klance (kasneje intervale), v skupni količini od 7 do 25 km. Za začetnike je predviden program prilagojen trenutni stopnji pripravljenosti.

V vsako enoto vadbe seveda sodi tudi ogrevanje, raztezne vaje, atletske vaje, pospeševanja, iztek.

Pred pričetkom posameznega pripravljalnega obdobja izvedemo testiranje pripravljenosti, da ugotovimo stopnjo pripravljenosti in lahko program individualno prilagodimo.

Cena:

  • prvi mesec poskusno/brezplačno;
  • mesečno 45€;
  • polletno (šestmesečno od januarja do junija) predplačilo vadnine znaša 220€;
  • letno (za celotno sezono od januarja do oktobra) predplačilo vadnine znaša 400€.

ŠTUDENTSKI POPUST: 20 %

Vadnina se obvezno plača ob pričetku posameznega obdobja. Vsi, ki se boste udeleževali treningov, ste se dolžni pred pričetkom včlaniti v 3K SPORT. Letna klubska članarina znaša 35€ (15€ za študente, 20€ za tiste, ki podate izjavo o namenitvi 1,0 % dohodnine 3K ŠPORTU). Vadnina in članarina se plačujeta na TRR 3K ŠPORT št. 02033-0256677232. Ob plačilu članarine prejmejo vsi člani praktično darilo.

Program in izvedba vadbe sta individualno pripravljena in prilagojena ciljem, pripravljenosti in sposobnostim vsakega člana. Vadbo v celoti organizira, načrtuje in izvaja IGOR KOGOJ.

Prosimo, da na ta razpis opozorite tudi druge, za katere menite, da bi se nam želeli priključiti. Vse informacije o tekaškem in drugih programih najdete na naši spletni strani: http://www.3ksport.si/programi. Na razpolago smo vam na elektronskem naslovu: sportnosrce@3ksport.si ali telefonu: 031 288544.

Ob prijavi izpolnite prijavnico za članstvo in program teka.

Obrazec – dohodnina

Naše 20 letne izkušnje so dobro zagotovilo za izpolnitev vaših pričakovanj.

3K ŠPORT

Igor Kogoj

40 let izkušenj v triatlonu

20 let dela v 3K