Tudi v letu 2024 bo 3K ŠPORT nadaljeval s skupnimi kolesarskimi treningi. Treningi so namenjeni vsem kategorijam kolesarjev, predvsem tistim, ki se želijo pripraviti za triatlonske nastope: tudi začetnikom brez izkušenj, kolesarjem, ki so doslej že pridno nabirali kilometre, pa še nimajo ali morda tudi že imajo izkušnje z večjih kolesarskih prireditev, triatloncem vseh kategorij vse tja do IRONMANOV. Pomembna je edino obvezna osnovna oprema (cestno dirkalno kolo ali gorsko kolo, s pripadajočo kolesarsko čelado) in seveda obilica dobre volje ter pripravljenosti vložiti nekaj truda za kasnejše neverjetne užitke, ki jih ponuja kolesarstvo. Kolesarili bomo v skupinah, ki bodo organizirane čim bolj homogeno tako, da bo dolžina in zahtevnost kolesarjenja prilagojena sposobnostim in ambicijam vsakega posameznika.

Treningi so organizirani na sledeč način:

  • Vsak petek ob 16:30 (v mesecu marcu in aprilu ob 16.30, od meseca maja dalje ob 17.00 uri) se zberemo pred pokopališčem na Viču. Trening traja od 1,5 do 2,5 ur. Kolesarski trening bomo kombinirali s tekom v trajanju od 30′ do 1,5 ure.
  • Ob sobotah se zbiramo na podlagi individualnih interesov in dogovorov. Ture trajajo od 2 do 6 ur.

Mesečne vadnine ni. Vsi udeleženci kolesarskih treningov pa so dolžni plačati letni prispevek v višini 30 €. Vsi, ki se boste udeleževali treningov, ste se dolžni pred pričetkom včlaniti v 3K ŠPORT. Letna članarina znaša 35 € (15 € za študente in 20 € za tiste, ki podate izjavo o namenitvi 1 % dohodnine 3K ŠPORTU). Plačila se izvedejo na TRR 3K ŠPORT, št. 02033-0256677232. Ob plačilu članarine prejmejo vsi člani praktično darilo.

Na obvestilo opozorite tudi vse, za katere menite, da bi se nam želeli priključiti. Za vse informacije in prijave sem vam na voljo na elektronskem naslovu: igor.kogoj@gmail.com ali sportnosrce@3ksport.si ter na telefonu: 031 288544.

Ob prijavi izpolnite prijavnico za članstvo v 3K Šport.

Obrazec – dohodnina

3K ŠPORT

Igor Kogoj

40 let izkušenj v triatlonu

20 let dela v 3K